Bröllop på däck

En av Emils barndomsvänner gifte sig i helgen. Både vigseln och festen ägde rum på en båt och jag tycker det var otroligt lyckat. Har inte varit på ett borgligt bröllop tidigare och även fast jag själv är väldigt traditionell av mig så måste jag säga att det här var ett perfekt alternativ. Ännu roligare är det att gå på bröllop när vänner är på plats också. 

Lunchdejt

Vi passade på att göra oss i ordning och åka lite tidigare innan helgens bröllop så vi hann med en ordentlig lunch. Vi trotsade till och med vädret och satt ute.

Gårdagen var kul

Glömde helt bort kameran igår och av de få bilder som togs var det här de enda som går att bjuda på. Kul hade vi i alla fall! Blev lite starstruck när Luis från million dollar listing, NY kom förbi. Hade ingen aning om att gänget var i Stockholm ens och där stod han bredvid mig när jag vände mig om. 

#mäklaredrömmar

Vår favvo

I torsdags när vi hängde på uteserveringar innan jag skulle åka så åt vi middag på vår favvo i linkan, yellow fellow. Jag är inte mycket för mat (tolka mig rätt) men de här rätterna bara smälter i munnen. Verkligen ett måste om ni har vägarna förbi. 
Yellow fellow