Renovering - Efterbilder

Ja vad säger ni? Det enda vi inte har renoverat är badrummet, styling gör dock sån stor skillnad. Bilderna är från fastihetsbyrån i Linköpings hemsida, där lägenheten även ligger som kommande försäljning. Så snart mina vänner kan någon lycklig Linköpingsbo bosätta sig här. Mest sorgligt blir det att lämna dubbeldörrarna in till vardagsrummet, som inte syns här på bild och det otroligt fina köket. 
 
Sen måste jag även säga att lägenheten är mycket finare än vad den gör sig på bild. Tänker att jag ska hinna ta lite egna bilder och försöka fånga charmen på ett mer vardagligt sätt. För att komma till förebilderna klicka här.

Renovering - Förebilder

En av de största förändringarna som skett under 2017 var att lägenheten blev helt klar,  det mesta gjordes dock klart 2016. Så i början på året när vi tog beslutet att gå isär och att vi då skulle sälja lägenheten, gjorde vi klart alla små sakerna som var kvar. Bilderna är sparade från länsförsäkringar i Linköpings hemsida, de som sålde lägenheten till oss.
 
Ni kommer nog inte tro era ögon när jag visar efterbilderna senare idag(!).

Signar ut

2017's förändringar verkar springa ikapp då jag dragit på mig influensan för andra gången på några månader. Hade dock ett viktigt möte i morse som jag behövde vara med på och tacka vet jag telefonmöte när man mår som jag gör och ser ut, när man mår som jag gör. Nu har jag i alla fall bäddat ner mig och ska försöka vila mig frisk de kommande dagarna. Bloggsuget har faktiskt kommit tillbaka, men det brukar de ju göra när jag har spännande förändringar framför mig. Så nu hoppas jag att allt hemskt som kunde hända det här året är över och tar emot allt spännande jag har framför mig med öppna armar.