S T R I K E

(null)
Hola! Juldagarna är över och jag lovar att det kommer uppdateringar. Allt har nämligen gått i ett och julen har varit lite annorlunda sett till alla de andra jularna som varit. Nu måste jag skynda iväg igen, ciao. 

T H R E E D O W N O N E T O G O

(null)(null)
Hola. Min tredje advent har varit hur bra som helst. Jag tog sovmorgon, gick en promenad ute i solen och hade väldigt mycket energi på jobbet tack vare solstrålarna och den roliga spelkvällen igår. Skrattade så mycket att jag grät och höll på att spotta ut drickan, kan inte minnas senast jag gjorde det. Dagen avslutades även med ett väldigt lyckat julbord med jobbet. Hoppas ni haft en mysig tredje advent, ciao. 
 

I N V I G N I N G

(null)
 
(null)
Hola. Nu är städningen klar och jag har dukat inför kvällens invigning av det nya matbordet. En enklare dukning fick det bli dels för jag inte hunnit köpa nytt porslin dels för att finglasen fortfarande ligger nedpackade i flyttkartonger. Det här duger dock gott och väl till en pizza- och spelkväll. Nu ska jag iväg och göra lite småärenden innan de dyker upp. Ha en fortsatt fin helg, ciao.  

T I L L B A K A I S K O L B Ä N K E N

(null)(null)
Hola. Igår var vi iväg på utbildning igen och den här gången kändes det verkligen som att vara tillbaka i skolbänken. Lärde mig massor av nya modeller och gick igenom en hel del intressanta teorier. Otroligt givande var det och ännu bättre är det eftersom ämnet ligger mig varmt om hjärtat i mitt ledarskap. Nu ska jag slå in den sista julklappen och städa inför kvällens besök. Ciao