Coffee guide

Hola! Äntligen är de tekniska problemen kring min nya kamera lösta(!) Så nu ska jag "bara" lära mig att hantera den, hehe. Dagens frukost fick agera test och av någon anledning blev det tio gånger bättre när jag redigerade bilderna i mobilen. Misstänker att jag har massor att upprepa och lära mig i photoshop också, men så länge duger mobilen gott och väl. Sååååå kul att kunna fota igen, hoppas ni kommer tycka det är lika roligt att se på bilderna här också. Ciao

instagram lately

Hej! Förlåt för min frånvaro, har haft fullt upp med alla utbildningar på jobbet. Har även hunnit fylla 25 och lyckats klämma in tre olika små firanden mellan alla utbildningar. Så nu är jag "vuxen", har lärt mig hjärt- & lungräddning på vuxna och barn och är utbildad driftsledare, tjoho! 

Mondays are for fresh starts.

Godmorgon! Idag är jag ledig och ska passa på att köpa alla de där småsakerna till lägenheten som aldrig blir av, fixa lite här hemma och ladda upp för en fullspäckad vecka med utbildning på jobbet. Januari bjuder på utbildning efter utbildning och för första gången i mitt liv är i behov av en kalender för att hålla reda på allt. Utöver arbetsrelaterade utbildningar ska jag även få lära mig hjärt- & lungräddning på vuxna och barn vilket jag ser extremt mycket fram emot!
 
Hoppas ni får en bra start på veckan, ciao.