2. Kampen mot smärtan

Hej igen! 
 
Det har nu gått lite över en månad sedan jag skrev om smärtan sist och det har faktiskt hänt en hel del. Det har varit en bra period, dock har smärtan och stelheten blivit värre de senaste dagarna. Bortsett från de senaste dagarna har jag haft en period där jag inte haft så ont faktiskt. Sen är det svårt för mig att avgöra om jag har haft ont eller inte eftersom min kropp vid det här laget är så pass van, att jag inte längre vet hur en dag utan stelhet och smärta här och där känns. Att ha en bra period, fick inte bara vara bra. Istället för stela leder och smärta sa kroppen ifrån med en otrolig trötthet. Jag har vissa dagar sovit över 10 timmar och ändå varit så extremt trött att jag inte kunnat hålla mig vaken efter kl 20. Visst blir man trött av att sova för mycket men det här var en ny trötthet jag inte känt innan. Det blev i alla fall bättre när jag bytte till kvällsvecka på jobbet.
 
Under den här månaden som gått har jag även hunnit med ett frisörbesök. Tyvärr blev jag inte nöjd och jag tyckte det var alldeles för dyrt. Gick faktiskt för första gången tillbaka och sa att det behövde justeras. Gör om, gör rätt! MEN tur i oturen kan det ha gett mig min diagnos(!). Om så är fallet är det värt att vara missnöjd med håret. Rätt så förvirrande men vill inte dela med mig av det först jag vet hur det ligger till. Jag har iaf fått en ny remiss och ska träffa en specialist i mitten av april. 
 
En tråkig sak som hänt den senaste månaden är att min läkare på vårdcentralen som kämpat för mig, berättade att hon bara varit där tillfälligt och snart ska vidare. Samtidigt som vi gjorde framsteg kändes det som att jag backade flera steg. Ni vet ett steg framåt, två steg bakåt. Får börja med läkarbesöket i april och ta det därifrån.
 
Ta hand om er,
Jenn